Golden Motus Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Golden Motus Magazine is een online en offline magazine waarin wij talenten met een migrantenachtergrond in de spotlight zetten. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar een interessante en positieve insteek op de inclusiviteit en diversiteit in de wereld en alle onderwerpen die daarmee te maken hebben.

In de berichten op deze pagina vind je niet alleen berichten over diversiteit en inclusie, maar ook het laatste nieuws over onze Golden Motus activiteiten.

Nasrdin Dchar: “Het verleden is níet dood”

Nasrdin Dchar: “Het verleden is níet dood”

Voor zijn rol in de film Rabat won hij in 2011 als eerste Marokkaans-Nederlandse acteur het Gouden Kalf voor Beste Acteur. Ook speelde hij hoofdrollen in de films Infiltrant, Het bestand, In Limbo en in de series Zwarte Tulp, De jacht, de 12 Oldenheim en Mocro Maffia....

Eerste Editie Diwan Awards Holland een succes

Eerste Editie Diwan Awards Holland een succes

Abdelhak Nouri geëerd met een special tribute en Ali B verrast Abu Azaitar met award. Afgelopen weekend vond de eerste editie van Diwan Awards Holland plaats in het Atrium, Den Haag. Diwan Awards is een internationaal erkenningsaward voor getalenteerden met een biculturele achtergrond. De uitreiking stond in het teken van successen en samenwerkingen binnen onze multiculturele samenleving.

Contact

Heb je vragen, ideeën of suggesties neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

6 + 8 =