Golden Motus Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Golden Motus Magazine is een online en offline magazine waarin wij talenten met een migrantenachtergrond in de spotlight zetten. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar een interessante en positieve insteek op de inclusiviteit en diversiteit in de wereld en alle onderwerpen die daarmee te maken hebben.

In de berichten op deze pagina vind je niet alleen berichten over diversiteit en inclusie, maar ook het laatste nieuws over onze Golden Motus activiteiten.

Jalal Bouzamour: van assistent tot regisseur

Jalal Bouzamour: van assistent tot regisseur

Als tiener schreef hij brieven aan Reinout Oerlemans en Peter R. de Vries om te vragen of hij een dag mocht meelopen bij hun televisieprogramma. De gedreven Jalal Bouzamour, zoon van eerste generatie Marokkaanse gastarbeiders, weet al op jonge leeftijd dat hij bij de televisie wil werken. Op zijn zestiende wist hij al een bijbaan als camera-assistent in de studio’s van Hilversum en Aalsmeer te bemachtigen.

Nasrdin Dchar: “Het verleden is níet dood”

Nasrdin Dchar: “Het verleden is níet dood”

Afgelopen mei was het precies vijftig jaar geleden dat Nederland en Marokko een verdrag tekenden waarin de Marokkaanse arbeidsmigratie naar Nederland werd vastgelegd. Nasrdin werd gevraagd iets te zeggen en schreef een speech over zijn moeder en de reis die haar leven compleet veranderde, de reis naar Nederland. Hij vertelde over het interview dat hij tien jaar geleden met zijn moeder heeft gehouden. Dat interview veranderde zijn blik op het verleden, het heden en de toekomst compleet.

Eerste Editie Diwan Awards Holland een succes

Eerste Editie Diwan Awards Holland een succes

Abdelhak Nouri geëerd met een special tribute en Ali B verrast Abu Azaitar met award. Afgelopen weekend vond de eerste editie van Diwan Awards Holland plaats in het Atrium, Den Haag. Diwan Awards is een internationaal erkenningsaward voor getalenteerden met een biculturele achtergrond. De uitreiking stond in het teken van successen en samenwerkingen binnen onze multiculturele samenleving.

Contact

Heb je vragen, ideeën of suggesties neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

5 + 3 =