Golden Motus Awards

Honoring Dutch Talent

Awardshows

Golden Motus organiseert awarduitreikingen voor Nederlandse talenten met een migrantenachtergrond, gericht op één specifieke doelgroep per keer (bijvoorbeeld, puur gericht op Marokkanen, Turken, Surinamers, etc.).

De awardshows zijn gala’s waarbij toptalenten met een migrantenachtergrond uit verschillende categorieën worden geëerd voor hun success en verdiensten voor de Nederlandse samenleving. Elke award show staat in het teken van talent en ontwikkeling van talenten met een migrantenachtergrond waardoor er in één klap meerdere rolmodellen vanuit meerdere branches worden neergezet voor die doelgroep.

Diwan Awards Holland 2019

Golden Motus Awards presenteert Diwan Awards Holland 2019 als onderdeel van haar activiteiten. Deze award uitreiking is specifiek gericht op Nederlandse talenten met een Marokkaanse achtergrond. Het gedachtegoed van Diwan Awards en Golden Motus sluiten goed op elkaar aan. Winnaars en genomineerden van Diwan Awards kunnen door de samenwerking ook onderdeel worden van de Golden Motus Acadamy en Golden Motus Magazine.